Livet leker!




Allt flyter på som de ska nu, jag har en ljus framtid med underbara vänner och nära och kära. Bästa jobbet ever som jag älskar, blir glad när jag kommer på jobb på morgonen! Har verkligen haft tur med de..gled in på ett bananskal. Och andra spännande saker på gång.. ska bli spännande att se vad året 2012 har att erbjuda.. jag vet iallafall att det kommer bli ett sjukt bra år!

Så var de torsdag.

Sen här veckan har gått jäkligt fort som alla andra, man vaknar på måndagen och bara neeej, en hel vecka kvar till helg. Men man hinner knappt med att andas så är de helg igen. Varför gick tiden så mycket långsammare när man var liten för? Då kändes en vecka som en hel evighet ju!! Önskar de kunde va så igen! Men nu vill ja bara att de ska va lördag så ja får hämta min hjälm och bli helt klar med allt crap som varit! Well, de lär ju gå fort tills de e lördag iallafall! Laters!


Rusk dag!

Jobbdagen flöt på som vanligt, den gick inte fort, men heller inte långsamt!..fick lite roliga kommentarer om håret iallafall :) Och tankarna snurrar som vanligt.. vet inte vad jag ska ta mig till.. de hela skapar fler leenden på läpparna än negativa tankar åtminstone. Bara konstig situation allting! 

Dagen blev lite bättre när jag kom hem, tog in posten och då låg den här godingen och väntade på mig :)

Det blir att eperimentera mycket med färger och former hädanefter..ojojoj så kul :D Den verkar sitta riktigt bra oxå! Så följde det med ett litet handskrivet kort som fick mig på as bra humör, säkert en grej som hon skickar med till alla, men det kändes på nåt sätt personligt ändå :)



Den gjorde seriöst min dag :) 

Nu ska jag se om de kanske blir promenix med Milla och sen efter de blire slänga på nyaste avsnittet av Sons of Anarchy..bara hoppas på att de kommit ut!

God morgon!

Ny dag, nya möjligheter.. De brukar väl låta så iallafall. Dock vet jag inte hur många nya möjligheter man får på en dag.. Tror inte de är många som är livsavgörande åtminstone! Färgade iallafall håret igår med hjälp av min kära syster! Blev svart med röda slingor, såsom jag velat ha de vääääldigt länge :) och bra blev de! Kanske inte 100% som jag tänkt mig men tror inte de hade kunnat bli bättre med sånt hemma mek :P kommer bild senare idag eller nåt. Ny ska jag försöka komma mig till jobbet inte allt försent.. Ha en fabulous dag!


In Flames

Som min kära vän Lina sa, In Flames lagar allt! <3 Efter ett piss jobbigt samtal som fick ilskan att krypa i kroppen så slängde jag på In Flames på hög volym när jag kom hem.. och humöret är redan mkt bättre! 3 veckor och 3 dagar kvar innan det är dags att se dom live! Och precis 3 veckor innan Lina kommer.. :) Blir fett bra! 


Nu taggar jag morgondagen.. dock inte för att jobba men för att faktiskt säga upp mig på IKEA, nu är jag less!! Och med den fasta anställningen så klarar jag mig rätt bra utan den extra inkomsten :)

Fast jobb, check!

Efter 7 långa månader (som egentligen inte har varit så långa) så har jag äntligen fått veta att jag får fast anställning! Som jag har längtat :) Så 2 månader till blir de som klargörare och tvätta bilarna, sen efter nyår börjar jag som slutkontrollör, den stillingen som jag velat ha sen första dagen på Möller bil. Sjukt kul med lite mer utmaningar i vardagen där du får använda huvet rätt mycket! Sen att lönen ökar ganska radikalt är ju inte helt fel heller. Så till våren blir det bilköp och massa flera tatueringar :D 

Efter den härliga arbetsdagen så blev de en promenad runt ekeberg med syrran och camilla, de var riktigt trevligt :)

Harmoni när den är som bäst!


Har itne en blåtira, bara skuggan som la sig så :P



Sporty girls!





En dag i mängden..

Dagen på jobbet idag var fruktansvärt lång, till kl va 2 så kändes de som att tiden stog stilla! Men fick hjälpa till i slutkontrollen sista timmen så då flög helt plötsligt tiden iväg. Men syster kom med härliga nyheter när jag kom hem iaf, hon har fått heltids jobb på ett cafe på lambertseter senter :) Riktigt glad för hennes skull! Nu ska jag iaf åka iväg och hjälpa Sabina och beisa lite stolsben. Pluggat i musik på hög volym i öronen nu.. Taggar in flames om 3 veckor :) Känner att jag behöver fokusera tankarna på de nu en stund, nåt positivt å se fram emot.


Wii

Ny telefon äntligen :) så jäkla skönt! Den känns betyyyyyyydligt fräschare än den sunkiga iPhone jag hade innan! Har även fri surf nu så ska försöka hålla bloggen uppdaterad :)


Jentetur till Alanya 2011

Lite bilder från turkiet iaf :)

Vad händer..

Jag hänger inte riktigt med i svängarna i livet mitt ibland. Måste stanna upp och fånga alla tankar ibland.. analysera de som händer. Även de hjälper inte riktigt ibland. Just nu är ett sånt tillfälle.. hjärnan är en mystisk skapelse som inte alltid gör som man egentligen vill. Men de hela ordnar sig nog tillslut. Jag måste bara få tummen ur och göra nåt åt saken.

:)


Framme

Då va vi framme i Berlin, är allmänt rastlös och har massa spring i benen :) Nu ska vi snart va framme på hotellet så blir de bara kasta in allt i rummet och sen traska vidare till restaurangen. Blir gott med lite mat :)


Tyskland

Idag drar vi till Tyskland med jobbet, ska bli riktigt kul :) Men dagen hade kunnat starta bättre! Första bilen för dagen så klämmer jag nästan av mig tummen i bildörren. Den börjar bli blå! Men nu är de bara 3 timmar å 20 min kvar å jobba och de gör iaf mindre ont! Bilder på Tysklands resan kommer löpande här :)


God morgon!

En ny vecka, nya möjligheter! Dagen startar med lite att göra, kommer ta en stund innan bilarna börjar komma då vi jobbade undan många av måndags bilarna i fredags. Det är dock ganska sooft när man fortfarande är lite i helg modus! Blir en ganska kort vecka för mig nu, 2 hela dagar. Imorgon ska jag röntka handleden för å se om de är nån spricka eller nåt som gör att de gör ont. Sen på torsdag avrundar vi vid 1 tiden då vi sticker till Tyskland :) ska bli riktigt spännande att se ve fabriken!! Men just NU har vi iaf så här lite att göra... Tomt på golvet!


Still going strong!

Har nu precis laddat ber blogg.se appen till fånen för å se om de kanske hjälper min motivation om att skriva lite! Kan ju nu göra de överallt när som hellst :) Sitter nu och väntar på bussen upp till karlsrud för att hoppa in i solariumet en stund.. Har ju typ redan tappat all färg från Turkiet! Blir nog en sväng in på mix sen för lite lördags godis.. Hehe :) Hösten har verkligen kommit nu trots den vaga sommarvärme vi haft ett par dagar, jag he dock inte gjort ett skit för att imbrace'a den :P jag vill ha vinter och en massa snö nu, höra knarret under skorna och se solen glittra i snö kristallerna! Tror jag är en av väldigt få som tänker så! 3 dagar in i veckan vi var i Turkiet så va jag redan less på värmen och ville tillbaka till kylan. Jag är inte riktigt som alla andra. Btw, min gadd va me i septembers utgåva av scandinavian tattoo magazine! FETT :)


RSS 2.0