Sista dagen i februari!

Jag sitter här och tänker tillbaka lite på de 2 månader som har gått av 2011, och så otroligt mycket som har hänt under dessa 2 månader! Saker som jag aldrig någonsin hade förväntat eller ens vågat hoppas på. Men som det ser ut nu så har de som har hänt fört mycket gott med sig åtminstone :) Men samtidigt så har vissa perioder varit fruktansvärt jobbiga.. men jag är en rätt svag person som tar motgångar väldigt hårt. Låser allt inne och bara hoppas på att det ska bli bättre. Men jag måste börja ta tag i saker med en gång.. få de ut. Lättare sagt en gjort kanske när de är ett mönster jag haft i snart 14 år. 

Jag vet iaf att jag har dig vid min sida, även fast du är långt bort..den här perioden kommer bli jobbig men vi ska klara det här! De är ju Du och Jag! :) Vet att du kommer fixa det, så jag kommer sitta bredvid dig i sommar när du kör runt på banan! Det kommer bli awsome!

Träna

Nu efter 2 stora koppar kaffe har jag äntligen vaknat till lite, sov dåligt pga hostattacker som förra natten :( Så efter att ha fått i mig de sista på numero dos så ska jag kila ner till sats å gå på löpbandet 45-50 min hade jag tänkt. Vågar inte riktigt köra nå styrke träning när ryggen mår som den gör :( Får ta de lite lugnt med de den här veckan nu osså köra igång sen ordentligt igen. 



öööhh..

Så underbart, skadan som jag har på ryggkotan har börjat spöka igen. Känns som den är ganska inflamerad. Gör ont som faaaaaan! Ska nog vara lite försiktigare i framtiden.. men de känns då lite bättre än i torsdags iaf, då var de helt förjävligt. Kunde knappt gå för att de gjorde så ont. Nu kan jag iaf röra lite på mig utan att de känns som att nån vrider om en kniv mellan kotorna!

Annars då, hade en fruktansvärt mysig helg förra helgen när min finaste var här! :)

Och nu sitter jag med första kaffekoppen i handen, lär nog bli ett gäng till innan jag måste pallra mig till jobbet. Vaknade typ sjuttielva gånger av hostattacker inatt så är lite lagomt sliten. Sen så spinner tankarna för fullt oxå, svårt att sova då. Oroliga tankar, tankar som jag inte riktigt tycker om som kryper sig in på mig. Vill bara få bort dem men de ligger inte på mitt bord..

Run Run Ruuun

ÅÅh ja har sån överskotts energi i kroppen idag, 4 koppar kaffe sen klockan 9 kan ju iofs ha någonting med saken att göra också. Men längtar nu tills Camilla kommer hem så vi kan gå ner och träna! Blir nog en löp tur på bandet så ja får ut lite överskottsenergi! Sen blir de rumpa, underarmar och mage som står på schemat. TAGGAD till 1000!!!
Har verkligen börjat gilla träningen nu, riktigt kul att se lite reslutat och känna att det faktiskt hjälper :) Så till sommarn då jäklar ska ja kunna löpa 30 min i sträck.. har lyckats klara mig igenom 12 minuter än så länge. Får se va ja klarar idag, fortfarande lite förkyld men mycket bättre än tidigare i veckan åtminstone!

late update!

Ja, lite skriv torka just nu men inte så ofta jag har internet så de blir lite svårt då.
MEEEEEN iallafall så tycker jag inte riktigt om den förkylningen som jag har åkt på nu. Jag börjar tro att den kommer från dem rackarns ungarna i Småland på jobbet. Typ hälften av alla ungar som lämnas in där snörvlar ju mer än mig! Så de kan ligga nåt i den tanken där faktiskt.. jag kanske skulle undvika att vara där med tanke på mitt yyyyber kassa imunförsvar ^.^
Idag är det iallafall vilodag från träningen, skönt att få sova ut ordentligt. (vaknade 9:p) Så har bara legat och dragit mig nu på morgonen och läst lite. Nu sitter jag med en halvliterskopp kaffe och ska snart pallra mig in i duschen. Sen bär det av till jobbet. 14-21.30, yeeey :P Ger bra med pengar iaf så man får tänka positivt :)
Sen nästa helg kommer bli så jävla awsome så de finns inte ord till å beskriva de, för då kommer min söstaste finaste underbaraste hit! <3 Längtar som baaaaaaaaaaaara den! Bara 6½ dag kvar nu :D




:)

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
And boy, you are my All!!. :)

RSS 2.0