Pinsamt :P

Kom till jobbet idag kl 1, helt 100% säker på att jag skulle jobba idag. Så kommer carina 15 minuter senare och säger att de va egentligen imorgon som jag skulle jobba 13-21 :P Men de gjorde inte så mkt för det var många som var sjuka så de gick bra ändå ;P Men jag kommer verkligen dubbel checka om jag ska jobba eller inte från och med nu! Hahah Hur som haver, dagen gick bra iaf, riktigt lugnt och skönt på ikea idag! Sjukt mysig dag i söndags när vi drog till sverige iaf, blev charlottenberg. Så nu har jag bunkrat upp lite mat så jag klar mig den här månaden åtminstone. Sen drog vi ut till arvika och käkade på en skit mysig restaurang ute vid bryggan där :) Sen tillbaka och lämnade av varorna, sen vidare till Moss. Så spenderade jag nästan hela måndagen med kära Sabina och lille Jasmine, riiiktigt mysig dag :) så kul att se Jasmines utveckling, igår fick jag se henne le för första gången, jag fick nästan en tår i ögat, de var så underbart att se :D Längtar tills jag får höra första skrattet!

Memories..and hope

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström, Broder daniel, Kent, Markus krunergård m.fl och tänker tillbaka på tiden i november.. de var en fin tid.. glada dagar, många leenden, varma skratt. Som sedan krossades så hårt, de varma skratten är numera ytliga, flyktar in i mig själv i ett försök att finna lyckan, men finner den inte. Jag önskar jag kunde säga; Älslking, det är livet som leker, leker med oss nu. Men det går inte, kan inte yttra orden. Dem fastnar i halsen, med all viljekraft kan jag inte förmå mig själv att ens tänka dem.

Så mycket jag har i mitt liv att glädjas åt, medan jag har så mycket i mitt som tynger mig. Jag har mina demoner jag fightas med var eviga dag, men jag vill inte låta dem besegra mig, VILL INTE, KAN INTE. Måste vara stark..
Jag vänder mig till min musik. Tung, kall, hjärtlös och fylld av starka känslor. Den ger trygghet. Den värmer, medan den samtidigt förstärker vissa av mina demoner.
Du är svag, du är inte värd nåt, ingen vill ha dig, du kan ingenting, livet är inte värt att leva.
Men varifrån får jag min styrka, varifrån får jag min kraft? När jag trodde de va musiken som stärkte mig, fick mig att inse saker, fick mig att känna igen mig i olika sammanhang, fick mig att tro att jag faktiskt var värd något, att de finns folk som älskar mig för den jag är, att de faktiskt finns kärlek i denna kalla bistra värld.
Men jag vet, innerst inne, att det som ger mig allra mest styrka och kraft att fortsätta leva, fortsätta kämpa, trots alla demoner som försöker fånga mig, dra ner mig, stampa på mig, det är mina närmaste vänner. Min syster. Min familj. Min extra familj.
Stort tack till er: Sabina, Hea, Lina, Linnea! <3 Evig kärlek och tacksamhet.

Lägenhet!

Nu slipper jag svenska föreningen om en månad, Caroline som jag delar rum med nu har hittat en lägenhet på Grynerlökka som va jääkligt fin! Va å kikade på den idag. 2 rum och kök och  fräscht kök, med DISKMASKIN! så underbart :D bra hyra, fint läge, fortfarande centralt, kan inte bli bättre.. då har man tid på sig å spara ihop till en deposition så man kan hitta något eget sen, helt perfekt :)
Så jag e glaaaaaaaad! :)

Full vecka!

Så jäkla sweet, fick lov att ta ett pass på fredag oxå så den här veckan blir de 37.5 timmars arbete! Vilket e niiiiice för jag behöver verkligen pengarna :) Så satt jag och räknade ut lönen som jag får den 27 september på ungefären, och innan skatt så blir det minst 14500 och då ha ja inte räknat med OB tilläggen. Och jag har ju jobbat mkt kvällar å helger.. fan så välkommen den lönen kommer att va!!! Bara hoppas jag får jobba så mkt i september oxå, om inte meeeeera! :P

Men nu längtar jag mest tills jag har möjlighet att flytta ifrån svenska föreningen och hitta en shysst lägenhet så man får lite ordentlig hemkänsla. Och lite lugn och ro, huset skakar ju när tricken kör förbi här, inte kul!
Så längtar jag till Sabina, Chris och lilla Jasmine hittar sig ett hus närmare oslo så man kan besöka dom lite oftare.. :)

Solig seg söndag.

Jäkligt fint väder ute, man borde egentligen dra ut å göra nåt men jag har inte tagit mig utanför dörren ännu! Så jäkla svårt å göra nåt när man är helt pank..så jag längtar verkligen till onsdag då jag får lite cash! Så kanske ja kan dra till sverige å inhandla lite food snart oxå..å fylla på lagret!
Annars då.. kanske blir å hitta lägenhet tillsammans med Krille, shyssta hårdrockar grannen från umeå :) Sen så verkar Hea oxå va sugen på att komma ner hit å pröva lyckan..så de blir kanske ett litet trevligt Umeå kollektiv på oss :P Hahah..men de blir säkert bra.. då kommer man billigt undan och slipper bo sig ihjäl! Så man kan spara pengar istället..
Men ja kanske skulle dra upp till ekeberg och ta en promenad i skogen där nu.. ja vill, men får se om orken hittar hit!
Och jo,, jag längtar nu jäkligt mkt till 19 november, Taste og Chaos på Oslo spektrum, Disturbed, Papa roach, och 2 andra band som jag inte hört nåt om ska spela.. blir niiiice :) Och extra nice om jag kanske får med mig Sabina..hade varit kul, på hennes födelsedag och allt :)

Ser fram emot att jobba..

Det är en underbar känsla faktiskt, att ha ett jobb man verkligen trivs med, och som man verkligen vill gå till! Och det har jag nu! Kanske inte för att de är sjukt kul att stå där i kassan på ikea när de står 15 sura kunder i kö och man jobbar så snabbt man bara kan, de är mest kul för att tiden går så jäkla fort när man står där i kassan! Och jag vet att jag får lön för varenda liten minut jag står där oxå.. UNDERBART!
Så nu jobbar jag ons-lörd, mån-lördag, de blir nice :) För de finns inte allt för mkt och underhålla sig med här i lägenheten jag bor i!
Men nu ska jag dra ihop nå käk och fixa iordning mig. Ska kila ner mot bussen om en timme ungefär.
Ha en bra dag! :)

Btw!

LINA SOFIE WESTIN!!

Jag saknar dig! <3

Nä nu kanske ja ska bli lite aktiv här igen..

Eller va tycker ni? :P
Har iaf haft en trevlig kväll med basket, pingis och mingolf spelande. Va riktigt kul faktiskt, dock va jag sämst i allt! :P Var ju en graff vägg där vi va oxå, och jag blev så jäkla sugen på att ta tag i det där nu och faktiskt prova att köra på en vägg.. och inte bara sitta o skissa! Så vi får väl se, när ja får lite cash få ja kanske köpa lite cans å dra dit å prova, vem vet, de kan ju blir bra :D Eller så äre ba å måla över de direkt å fortsätta skissa tills man kan lite mer..
Fan, nu blev ja sugen på att skissa, måste se om ja hittar nå papper å penna här i denna håla :P

RSS 2.0