Varning..

Drick inte öl på en torsdag om ni ska jobba på fredagen.. INTE smart!

Men men.. man lär sig av sina misstag, och när jag väl sitter här på jobbet med huvudvärk och gäspar konstant så känner jag att jag bara skulle ha tagit den första ölen, och stoppat där! :P

Men vi hade kul iaf, och Riff Raff Ruff röjde som vanligt :)


23 dagar..



NU LÄNGTAR JAG SOM FAN!!!




Biljetterna utskrivna, hotell bokat, resan ner fixad..allt klart å betart! :) Bara 23 dagar kvar nu!!!

Det jag ser fram emot mest är att se In Flames..Gudarna!!! In flames we trust! Och att dela den upplevelsen med sötaste Thoro blir hur bra som helst :)

 


Good news!!

Äntligen lite bra nyheter så stressen lättar lite! :) Får bo hos min underbaraste sötaste Thoro så jag kan komma mig ner till Norge så fort som möjligt. Så från den 21 juni blir de Norge all in! Och jag har fått svar från en bemanningsfirma som troligtvis har jobb åt mig ganska fort efter att jag har kommit ner, blir på en vanlig matbutikk först men de får duga så länge :) Det är en början iaf! Och jag får komma ut från kontorslokalerna och göra lite mer fysiskt arbete som jag saknar så!!

Sen så är bussbiljetten beställd till Thoro, så nu är de bara  lite mer än 2 veckor kvar tills han kommer upp hit :D LÄNGTAR!!!

Och min kära Sabina kommer upp hit snart oxå... wiiie.. ska bli sååå kul å träffa henne igen :)


Sen så måste jag ju säga R.I.P till Slipknots basist Paul Gray, som har avlidit. Mycket trist :(



En av deras bästa låtar!! <3

http://www.youtube.com/watch?v=v_09wFxoaeQ 

Late update..

Jaa, bättre sent än aldrig! Har lite mycket som snurrar i huvet som sagt så de är inte alltid ajg kommer ihåg att va inne här och skriva nåt!

Men igår var de ju som alla vet kulturnatta, med en massa händelser på gång. Vi va ner tills tan på dagen en sväng och kollade läget på bilutställningen som Big family cruisers hade ordnat, va några riktigt feta bilar faktiskt :) Sen hängde vi med Hampus och hans tjej, sjukt kul å träffa han igen btw :)

Sen hem, käka mat, och sen blev de ner på stan med simons cheva caprice. Hängde på Big papas bilkortes så vi fick köra in precis bakom apberget.. va rätt kul, inte varje dag man gör de :P Sen va vi ute och snurrade till kl va 5... fyyyyyyyyyyyyyfan så less jag va på slutet vill jag lova! :P Kan lova att de blev en jäkla massa kaffe för min del iaf för att lyckas hålla mig vaken så ja kunde köra! Men kul var de iaf!

Sen så är skjutsen ner till metaltown ordnad, får åka med simons jobbar kompis och hans tjej ner dit! riktigt skönt faktiskt att slippa åka tåg eller buss eller nåt sånt!

Blääää...

Virrvarr av tankar i huvet nu.. längesen jag var på så här trist humör :/

Den största stressfaktorn som sänker mig som en sten i vatten är pengar..jag kommer ju inte att få nån bra lön nu.. men de är sjukt mkt jag skulle behöva pengar till! Bil, Depositum, mat, överlevnad, metaltown, resa till norge, and so on, and so ooooooooon..

Och jobb.. lägenhet...

de är så himla mkt som måste göras och de är inte bara bara.. och även om jag lyckas med en grej så ska de andra sakerna klaffa med de osv.. BLÄÄÄÄÄ! vill typ slita håret från huvet eller stoppa huvet i sanden och försvinna ett tag och hoppas på att allt är löst när jag kommer tillbaka..

Yeey!

Bra start på dagen idag, vaknade pigg och glad! Sen har det regnat inatt så luften är så underbart fräsch och kristallklar..love it! :)

Sålde på första samtalet idag oxå.. dagen blir så sjukt mkt lättare att härda ut då! Så idag blir en bra dag :) Hittade även 2 till jobb på finn som verkar spännande nu.. ska skicka in en ansökan sen på lunchen så ser vi vars de bär!

Och nu tycker jag lite synd om min söta för han går med handen i gips..hehe, fast är huvudet dumt får kroppen lida! ;P


Plötsligt händer det..

Har sökt på några spännande jobb nu, 3 igår och 2 nu idag på lunchen. Ska kika ikväll igen om de har kommit ut nåt nytt spännande :) Så man får ba hålla en tumme för att de går bra och att nån hör av sig! Skulle verkligen vilja komma ner till norge nu!

Men inte alltför länge kvar tills min kära kommer upp och hälsar på! Och frugan min kommer kanske upp i början på juni.. yiipppiiie :D Längtar och saknar!!

Jag är skit sugen på att spela brännboll, nån som har lust att styra ihop några stycken å dra å spela på ängarna eller nåt? :)

17 Mai!

Grattulerer med dagen mina nära å kära i norge! :) Hoppas ni får en fantastisk dag med massa sol och trevligt sällskap, önskar att jag hade kunnat vara med er och fira den! Men nästa år! :)

Första gången på 3 år som jag missar 17 mai firandet i norge.. känns jätte konstigt!

Söndag..

Jaa.. den här dagen har inte varit så överdrivet produktiv kan ja lugnt säga! Jag å brorsan har försökt få ordning på min dator som typ va segare än segast!! Och den har blitt betydligt bättre efter ett antal ominstalleringar och så vidare..men de förbannade nätverkskortet för de trådlösa internet fungerar fortfarande inte! Nån som har en aning om va de kan va för fel? Fungerar bara med vanliga internet kabel.. Suck!!! Men men.. vi ska prova installera windows 7 och se om de gör nån skillnad.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

Gillar iaf att sommaren är här nu! Galet skönt! :)

Men nu blir de film!.. toooodiloo!


Ett år närmare pension!

Jaha.. idag fyller jag 23, de känns inte alls lika kul att fylla år nu som de gjorde när man var liten! Ni kommer säkert själv ihåg hur de ar när man var liten, man räknade ner dagarna från tyå 3 månader innan man skulle fylla år, skrev önskelistor som va en meter långa, planerade sina kalas och så vidare.. tänk om man kunde få ha den magiska känslan nu oxå! Va kul de skulle va..
Nu märker man som inte av att man fyller år.. man blir ett år äldre, SO what liksom!? Finns inga roliga åldrar att nå upp till längre.. Men de enda positiva, ett år närmare pension åtminstone! :)

Jaja, blir säkert en bra kväll ikväll iaf, härliga vänner, lite alkohol, massa skratt och leenden! :)

Bara att komma förbi! :)


Yiiiaaataaa!

yeas, då var truck kursen avslutad! Jäklar va kul de va att köra truck.. och inte alls svårt :) Fast de är klart.. de tar nog ett par timmar bakom ratten innan allt sitter i ryggmärgen.,. men jag fick beröm av utbildaren iaf, han tyckte jag va jätte duktig :) Så nån gång nästa vecka dimper utbildningsbeviset ner i posten!!

Nu vill jag bara ner till norge..hitta ett jobb så ja kan få komma ner till mina underbara där! LÄNGTA!!! 

Och nu börjar ja bli sjukt sugen på att dra ut till graffiti väggen på 120 området å prova dra upp nåt på där.. men jag ska vänta på min snygging.. han som fick mig att få upp ögonen för graffitin så han ska få va med första gången :)  


Teorin avklarad..

Ja idag blev de teori prov för truckkortet, tror faktiskt att jag klarade det! :) Va typ 3 frågor som jag var lite osäker på så chansen är väl inte så stor att jag misslyckades! Så imorgon blir det körning, ska ut till CRAMO och läna truckar där. Det ska bli riktigt spännande.. men skönt att de bara är 1 i gruppen som kört truck förut.. alla andra är som jag, inte ens suttit i en truck förut :P

Men nu ska jag nog ta en liten vilostund framför teven.. är lite snurrigt uppe i huvet nu efter all ny info :P
Eller kanske sätta mig å rita lite.. för se va som faller mig in..

Och ja,, på fredag fyller jag år! wiho!! nån som vill komma och dricka öl å ba ha kul med mig då? :)

Boogey

Ja, sorry för lite sen update här! MEN har inte hänt så mkt spännande dom senaste dagarna ändå så! :P

Fast igår så va ja chaffis åt Simon å brorsan, for ut till holmsund på 40 års kalas. Va väl lite drygt att va där nykter, hade nog kunnat va riktigt kul om jag hade haft lite alkohol i blodet. Men iaf så blev jag utdragen på dansgolvet, och hör och häpna, jag dansade BUGG! :P kan väl inte säga att de gick särskilt bra men de va kul iaf :)

Va ut en sväng till hippo på dagen igår oxå och kikade på lite ponny hopp tävling, va mysigt :) Men de hjälpte ju inte direkt min hästabstinens! Fan asså, om ett år SKA jag ha en egen häst! De kliar verkligen i fingrarna!!

Men när jag kommer mig till norge ska jag iaf försöka hitta en häst å rida nån gång i veckan.. finns mkt hästar ute på larkollen så de ska nog inte va så svårt :)

Fina minnen!!




Lite nytt klotter..



Hade tänkt göra hela Jeny men jag gav upp.. kom inte på nåt bra sätt att trixa in dom 2 resterande bokstäverna..lyckas kanske nästa gång ;P




Gillar handen som klämmer åt j.et..hehe ;P

Nu längtar jag mest tills min kära kommer hem så jag får prata en stund med han och se hans underbara leende :)

Grå dag

Måste säga att de är en väldigt grå dag idag.. har snöat och haglat och regnat om vartannat, man blir inte sådär överlycklig av de vädret. Men när jag kollar ner på den coola teckningen jag gjort idag blir jag ganska glad ändå.. de tar sig!! Har egentligen alltid älskat graffiti..alltid tyckt attde har varit skit snyggt.. men aldrig riktigt trott på mig själv och att jag skulle kunna klara av att göra nåt sånt.. men får kanske börja tänka om.. ingenting är omöjligt :) Känner att fantasin börjar komma och ser som roliga saker man kan göra med bokstäverna nu..

Dagens låt -> http://www.youtube.com/watch?v=xVARokfK9iw 

Gör om gör rätt..

Fick lite tips av min söta på hur jag kunde förbättra sketchen.. så såhär ser den ut nu :)



Bättre eller sämre..va tycker ni?

Bilder..



Blev riktigt nöjd med den.. fast H.et och R.et skulle väl kanske vart lite närmare varandra..men men.. öva öva övaaaa...

och den här blev väl sådär..gillar J.et iaf med hästen ;P




Tuschpennor!

Va iväg på obs idag och köpte tuschpennor.. ville ha lite färg i vardagen :) Så nu kan jag färglägga dom sketcher jag gör.. gjort en skit cool jeny sketch idag med ett hästhuvud inbakat i J.et, och en Thoro sketch med ett öga som o.et i mitten..får se om jag lyckas lägga upp nå bilder ikväll.. har ju lämnat in min telefon på lagning nu men de kanske går att ta bild med camen.. :) Längtar som fan till att få dra å göra nåt på nån vägg nån gång..så de blir lite mer på riktigt :P Men lite mer övning först..hehe!

Saknar min Thoro!!

Graffiti

Har blivit väldigt inspirerad av 2ro´s graffiti kunskaper så de är som kul å sitta å kludda lite :)

Det som är de svåra är fantasin.. har så jäkla svårt å komma på hur man ska snirkla alla bokstäver.. men de kommer väl eftersom..Ganska så nöjd med den där iaf! :)

Spökstad!

Ja då var man tillbaka i Umeå..inge kul måste jag säga.. hade hellre stannat i norge! Jobbigt att lämna mina kära på flygplatsen! Men de känns ändå inte så himla jobbigt eftersom jag vet att jag ska tillbaka och jag vet vad de är jag vill nu! Så snart kan vi åka ned för skidbacken Thoro ;)

Det som irriterar mig mest med denna resa de är ju iaf att dom lyckades skicka min väska helt fel på arlanda.. och jag blev så jäkla irriterad så jag ides inte ens fråga vars dom hade skickat den! Men dom hade fått den till alvik nu iaf så jag skulle få tillbaka den ikväll.. bara ett DYGN försenat!

Och ikväll ska jag lämna in min telefon som inte fungerar som den ska längre som vissa kanske har märkt, allt fungerar på den, FÖRUTOM ringfunktionerna och sms funktionerna.. går inte att ringa me den och inte att ringa till den heller.. och skickar nån sms kan de ta upp till ett dygn innan de kommer fram.. sjuuuuuuukt irriterande! Men har ju garanti på den så de ska nog ordna sig ändå! :)

Nån som har lust att se Iron Man 2 med mig på bio btw? Den verkar jäkligt fet!


RSS 2.0