Oh happy day!

Idag ær en bra dag :) Har fått min aldeles egna Thor Jhonny Johannessen och de ær hur bra som helst :)
Igår så blev de en utepils på Rockin, oslos coolaste utestælle ;) bara en massa bra musik!! Sen hem och mysa med god mat och en film..

Idag var jag ner och kollade upp de med skattekort och personnummer på skatteetaten, bara 1 och en halvtimmes væntetid! Underbart! Men men..med gott sællskap så var de inte så farligt trots allt! :)

Nu befinner vi oss på mysiga larkollen och kænner lugnet! Imorn så blir de lite grillning och kanske nån øl før att fira varlborgsmæssoafton, de blir digg! Så en liten tur till sverige imorn før att køpa mat å øl å sånt!

Jaja.. over and out! :)

HAPPY HAPPY HAPPY!

De här blir bra!

Packat färdigt allt nu.. nästan iaf.. tar de sista småplocket imorgon :)

Och här är nånting att längta till...

http://www.youtube.com/watch?v=MjWl-82Yau4

Godnatt!

Norge imorgon :)

Imorgon bär de av till norge, så ikväll blir de å tvätta kläder så man har lite rent att ha med sig. Varit lat på den fronten ett tag så har typ 4 tvättkorgar, men bättre sent än aldrig :P

Fick sms från SAS för en stund sedan, man kunde tydligen checka in genom sms, galet skönt :) så de enda man behöver göra är att lämna in väskan! Så imorgon 09.40 lyfter flyget från Alvik, sen vidare från Arlanda till Gardermoen vi 12.30 för att landa i norge vi 13.30 tiden :) Skönt med kort restid.. lite skillnad mot typ 12 timmar i bil :P






Ha en trevlig valborgsmässoafton! :)


Sabina!

Tänkte dedikera ett litet inlägg till den personen som betyder ALLRA mest för mig i hela Universum!

Sabina Bergstad

Kommer fortfarande ihåg första gången jag träffade dig, de var den dagen jag kom till norge. Satt utanför connys lägenhet och grillade hamburgare, så kommer du ut, bakis och på allmänt dåligt humör! Fick kanske inte de bästa första intrycket av dig :P Men de visade sig att de var väldigt fel!!
Du är den enda personen som känner mig utan och innan, till och med bättre än vad jag känner mig själv ibland. Du läser mig som en öppen bok, en blick kan säga en hel mening! Vi har haft våra upp och nergångar, men jag VET att du kommer finnas vid min sida tills den dagen jag dör..vi kommer garanterat köra våra rullator race när vi blir 90 åriga gammla rynkiga tanter! ;P Du förstår precis eller hur, för du är ju faktiskt en princessa! ;) Vi har gjort så otroligt mkt galna saker ihop, ja menar.. vem annars förotum vi kör nercabbat när de fortfarande är vinter, vem annars sitter utanför shell och dricker kaffe och röker cigaretter, vem annars sitter å sjunger i kapp till galna låtar i bilen med fönsterna nedrullade och folk stirra konstigt på oss, vem annars åker till Ikea 5 gånger i veckan för att bara köpa en liten pryl men kommer hem med en hel kasse var iaf.. MÅNGA underbara minnen och fler ska de bli! Och snart får jag bli moster till en underbar liten Lea Jasmin, ska bli så himla kul! Så kanske min barn skräck stillas lite :P

Saknar dig varje dag fruktansvärt mkt!!

Ses om 2 dagar!! <3


4 dagar kvar..

Nu längtar jag som en tok! Ska bli så sjukt roligt att få träffa Thoro! :] Fjärilar i magen och en jäkla massa glädje.. wiiiie! :D -> I Only Wanna Be With You <-

Imorn blir de lite mer nötning på rygg tattueringen.. ska bli nice! Och nu försöker jag komma på va ja ska göra för mat..hungrig som en tok! Skulle hellst av allt vilja ha en stor fet flottig pizza med massa bea sås på!..mmmmm.....
Men de får väl bli toretelini eller nåt enkelt..ahaha!

jaja..3 dagars vecka.. sen off to norway i 4 dagar.. så den här söndagen känns inte så jobbig faktiskt :P


Grillat!

Käkade årets första grillade mat idag! Jobbet bjöd på grillat kött och grillkorv å lite annat smått å gott, de va riktigt nice faktiskt :)




Nu har jag precis kommit hem efter en tung dag på jobbet, gått riktigt dåligt! Men kul att de går bra för alla andra iaf! haha, positiva tankar! :P

Har en fruktansvärd 2RO abstinens nu,, I need your smile!!! Känns verkligen som att de har saknats nåt dom senaste dagarna! :/ Men men.. 6 dagar kvar, de går snabbt! :)

Ikväll då.. får se om de kanske blir bio..annars vet jag inte riktigt vad man ska hitta på! Blir då inge alkohol på mig på väldigt länge nu! Måste spara på dom få kronor jag fått i lön, fick iaf lite mer än vad jag förväntat mig men ändå inte mkt! Och imorn blir de kanske lite live musik på Hamnmagasinet med Lina, de blir nog trevligt :)

Ha en fantastisk helg allesammen!


Wie!

Hehe med en massa vårkänslor i kroppen å fjärilar i magen så bjuder jag på den här galna bilden.. tror den är från 2005 nån gång :P


☠ Bio?

Pratade med Orcus idag, och har skickat in min cv till dom nu så jag hoppas på att få en arbetsintervju inbokad väldigt snabbt :) Hon sa att eftersom jag ska ta truckkursen så går jag före ganska många iaf :) De är niiiice!

Vann en till biobiljett på jobbet idag..så någon som vill hänga med på bio? Jag bjuder! ;)

Och nu börjar man höra lite flygplan från flygplatsen igen.. så med lite tur så kommer jag att kunna få åka med min inbokade flight nästa torsdag.. POSITIVA TANKAR!!



Skillet – Better Than Drugs
You're better than drugs
Your love is like wine
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' to get me high
You're better than drugs
Addicted for life
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' on to get me high

Feel you when I'm restless
Feel you when I cannot cope
You're my addiction, my prescription, my antidote
You kill the poison
Ease the suffering
Calm the rage when I'm afraid
To feel again
How can I tell you just all that you are
What you do to me

Underbara sol!

Satt ute 20 minuter på lunchen idag, fick lite färg faktiskt :) Känner mig så jäkla blek eftersom jag inte har kunnat sola nånting sen jag började med rygg tattueringen. Så med mkt sol framöver kanske man får lite färg i ansiktet av att sitta ute på lunchen iaf :)

Fått in en order på jobbet idag iaf, men den känns väldigt osäker..50% chans att jag får behålla den så positiva tankar :)

Ska försöka komma mig ut på en promenad idag.. de är ju så himla fint väder! Måste ju passa på då!


☠ Mkt man borde.. ☠

Nu har jag äntligen uppdaterat och redigerat min CV lite så att den ser lite bättre ut! Måste bara knåpa ihop ett "personligt brev" nu.. Så imorn ska jag ringa Orcus bemmaning i vestby och hoppas på de bästa.. få försöka sälja in mig själv så gott de går ;) Har ju jobbat som säljare i 2 år så de borde man väl lyckas med hyffsat iaf..haha!! But wish me Good luck! Skulle va jäkligt nice att komma in på Asko i Vestby.. va tydligen jäkligt bra lön där!!

Vann en biobiljett på jobbet idag iaf, de var niiice :)

Borde tvätta lite nu, men orkar inte.. imorn kanske..
Borde gå ut och gå, men orkar inte.. imorn kanske..
Borde en massa saker.. men imorn kanske..

Hoppas föresten verkligen att den här förbannade askan försvinner nu snart så att jag kan flyga den 29de, de är bara 10 dagar kvar! :O Vill verkligen ner och träffa alla UnderBara ju!!

☠ Black is my colour ☠

Sitter nu med färg i håret.. utväxten va ganska så ful så kände att de var dags att bättra på den svarta färgen lite!!!
Hår rötterna är tagna, nu ska de bara sitta i 15 minuter..sen är de resten av håret :P

Under tiden sappar jag i playlisten på spotify, har så sjukt mkt bra musik nu :)

Dagens låt --> In Flames – Man Made God <-- ÄLSKAR den :)

Eftersom jag vaknade kl 8 imorse ha ja hunnit  med en hel del redan.. bland annat köpa ett par converse skor, vanliga svarta bara! Velat ha sånna riktigt länge nu!!



Musik gör mig heeel!!!

Soilwork – Distance

Korn – Twisted Transistor

Five Finger Death Punch – Never Enough

Dry Kill Logic – Paper Tiger

Chevelle – The Red

Ett par riktigt feta låtar :)  Och för er som inte använder spotify får väl bara kopiera namnen å kolla på youtube :)


Har iaf kommit fram till varför jag fastnade för metal musik.. underbart med långpromenader..för då hinner man fundera och filosofera väldigt mkt!!

Har inte varit den mest mentalt stabila i mina tonnår.. mkt svåra saker som hänt och så vidare.. så när de har varit som jobbigast har jag oftast bara stängt allt inne och lyssnat på musik..på texter som jag kan relatera till.. och ju mer rock, alternative rock jag lyssnade på desto bättre tyckte jag de va! sen så blev de nån låt här och nån låt där med bra text som var lite hårdare som jag fastnade för.. sen hittade jag band som jag gillade fler och fler låtar med..och så har de bara blivit mörkare och mörkare musik till dom bra texterna.. :P

Och nu lever jag verkligen för metal.. de är den bästa musiken ever.. eller ja.. rock och hårdrock funkar oxå! heheh.. Men atmosfären på en metal/rock festival är svår att slå.. galet nice :D



Yeas!!!

Chefen tog beskedet om att jag vill dra tillbaka till norge på ett bra sätt..fan va skönt de va :) Får jobba kvar så länge jag behöver och inga problem med truck kursen heller! Blir även en resa ner till norge den 29 april till den 2 maj, ska bli skit kul :) Träffa alla underbara..wiiiie!

En sak avbockad på what to do listan.. bara typ 1000 saker kvar.. men en sak i sänder!

Solen skiner, humöret på topp! Det här blir en BRA dag!!




Kaos

Fan de är ett kaos av tankar i mitt huvud nu.. så sjuuuuuuukt mkt å tänka på!!!

De är inte bara bara att dra tillbaka till norge.. NÄÄÄÄ, de är typ 100000000 saker man måste tänka på!!

MEN de kommer bli jäkligt nice när man väl är på plats.. :) Hoppas verkligen på jobb på Asko lagret!!

Hyffsad dag på jobbet idag iaf.. men nu e ja less.. tycker dagen kan va slut nu! ;P


☠ Söndag.. ☠

Då var den här helgen slut.. de går alldeles för fort! :( Mest lugnt har de blivit.. film och chill hemma i fredags..
Lite städ och tvätt på lördan..sen fest på Allstar på kvällen :) De va riktigt kul faktiskt! Lite dans å en massa skratt!!

Idag har jag inte gjort många knop.. legat framför teven hela dagen och snackat med 2RO ;) *mys*


Och fick roliga besked igår.. Hea kanske hänger med till norge.. blir riktigt kul :D

Nä nu har jag inge mer vettigt å skriva..

Dew-Scented – Cities of the Dead

Fet låt :)

It's Friday I'm In Love

Måste väl dela med mig med lite mera musik oxå..hehe!

Till en fin person! :)

Volbeat – I Only Wanna Be With You -> Spotify




Morgon funderingar..

Sitter nu på jobbet helt utan material att arbeta på. lite svårt att tjäna några pengar då! Sjukt irriterande.. har bett om nytt flera gånger nu men ingenting händer!!

Och nu tycker jag att sommaren kan komma.. för nu är snön liks oanvändbar! Sitta i en grön park en varm somamarkväll och grilla lite och dricka nån kall öl.. LÄNGTA!!! Hoppas bara jag hinner klart gadden på ryggen innan sommarn, pinsamt att gå runt med en halvklar gadd, hehe ;P

Så om de blir flytt tillbaka till norge så vore de ju även skönt att ha hunnit klart med den innan man drar dit! :)

Har iaf mkt glädjande tankar i huvudet, ser ett ljus i tunneln inte allt för långt bort :) De här kommer bli BRAA!


Truck kort

Ja, då var man anmäld till truckförarbevis kurs den 10-12 maj :) Ska bli kul!!
Och anledningen till att jag gör den är för att tankarna har börjat rikta sig mot att flytta tillbaka till norge igen.. E väl lite i valet och kvalet fortfarande men jag tror faktiskt att de är det bästa att göra just nu! Är grymt less på sälj jobb nu, och pissig provisions lön! Vill ha en fast inkomst varje månad så man vet exakt vad man har att spela på!
OCh efter att ha googlat runt lite så verkar de som att man kan tjäna förjäkla bra på lager med att köra truck, typ upp mot 300 kr i timmen om man hittar ett natt jobb :) Och de hade ju inte varit fy skam!

Det jobbiga med de är ju dock att jag vet hur mkt jag saknar Umeå och familj och vänner här uppe, medans jag samtidigt saknar norge och alla vännerna där nere när jag är här uppe! Men känns som att de finns fler möjligheter där nere.. och jag försöker bli mer möjlighets fokuserad, och se framåt!

Så att efter att truck kortet är kirrat så blir de nog att börja ringa runt till företag i norge och se om man får nå napp :)

POSITIVA TANKAR! :)


Humöret sviktar..

Dagen startade jävligt bra, vaknade med en massa energi å på bästa humöret.. det höll i sig till 13 ungefär, sen så började jag räkna lite på min lön som kommer nu i april.. och då blev jag ganska så deppad när jag såg hur pass lite de kommer bli :(

Det sätter käppar i hjulen för ganska många saker tyvärr.. :/

MEN!!




Så resten av dagen gäller enbart positiva tankar! :)


:)

Jag fick ett hjärta idag :]

Whispers in the dark..

My love is just waiting
To turn your tears to roses..

Underbara påskhelg! :)

Fyfan så mysig påskhelgen har varit!
Spenderade den i Vindeln med Sabina och hennes familj! <3

På fredagen blev de lite snowboard åkning, sjukt roligt men träningsvärken är ett faktum!! Lätt värt de iofs! :P
Sen lördagen blev de en promenad med hundarna, sen lite påskäggs letande :) Sjukt roligt med ledtrådar å grejjer!
Sen gomiddag på kvällen me lite snaps å visor å hela köret!

En massa skratt, sällskapsspel, guitar hero och underbara människor har gjort 2010 års påsk helt fantastisk! Längtar till nästa år igen! hehe


Nu är man hemma igen.. sitter med en kall norrlands i handen och snackar med en helt fantastisk människa på msn! :)

Vem vet vart detta leder.. Time Will Tell!

Go with the flow!!

Queens Of The Stone Age – Go With The Flow

Glad Påsk!

 

Glad påsk allesammen :)

Nu vill jag abra hem, packa och dra till vindeln till Sabina och hela hennes underbara familj! :)

Åter till Umeå på söndag nångång!

Over and out / Jeny


RSS 2.0