Sweet day!

För de första så startade dagen riktigt bra med ett mysigt sms, sen så fick jag vara i slutkonotrollen idag oxå. Senare på dagen så fick jag veta att jag får följa med jobbet till Tyskland i oktober! Så jäkla kul :) Egentligen bara dem fast anställda som skulle få fälja med men så var de några platser lediga så då fick vi vikarier som jobbat mer än 6 månader följa med :) Så nu blev de ännu mer att se fram emot!

En måndag i mängden

Vaknade på ett bra humör imorse, tänkte att livet är faktiskt ganska härligt trots lite små tomt i kassan och ganska möbelfattig lägenhet. Har försökt tänka på dem små ljusglimtarna som dyker upp när du minst anar det :) Som turkiet resan som jag och dem bästa tjejerna ska dra på om mindre än 2 veckor, In Flames konserten med bästa Lina i november, snart vinter och snö igen and so on.. har mycket roligt att se fram emot :)

Så efter jobbet idag hade jag massa energi! Fick städat hela lägenheten, lagat mat, diskat, varit på promenad, fixat med räkningar och lite sånt. Så för att vara en måndag i mängden, så var de en överaskande bra måndag! 



RSS 2.0