Beach 2011 here I come!

Har nu införskaffat mig ett välbehövt träningskort på SATS, så nu ska de börja pumpas varje dag hade jag tänkt. I början blir de mest konditions träning med crosstraining och lite annat smått och gott. Så blir de nog mkt fokus på ryggen, måste träna upp nedre ryggmusklerna sedan skadan jag fick för snart 6 år sedan. Och magen blir de väl i samma veva, sen lite allmänt med viktlyft and so on.. blir nog finemang! Osså iväg och träna med Sabina 2 dagar i veckan, så de blir braaa :) Ska väl prova på Zumban ettervart oxå,.. hehe ;P

Nu är iaf flygbiljetter hem till julen köpta, dyrt som fan men de är de värt, så alla kära vänner och familj i Umeå, ja kommer hem den 21 december och stannar till den 3 januari ;) DÅ måste vi leka en massa!!
Men nu ska jag gå ner och inviga mitt gym här nere som ligger bara 200 meter ifrån lägenheten, och se va dem har att erbjuda! Todiloo!

Tänkte bara informera att jag har numera spaghetti ben :P

Jovars

Varför kan inte folk visa respekt, varför kan inte folk visa lite jävlar annamma? Ja blir så less..

Slowly

Twisting and turning unable to sleep
Do the voices ever Stop!
My thoughts speak louder the more I resist
And there driving me Insane!
Do they ever go?




Life is good!

Vissa dagar känns bara så sjukt underbara, när allt verkligen går som det ska! Känns som att ingenting kan stoppa dig. Jag önskar verkligen att jag kunde ha fler sånna dagar. Men idag var iaf en sån dag. en BRA dag helt enkelt. No worries, no arguments, no nothing! Just pure happiness. Känns som att jag kan komma att få fler sånna dagar, för jag har börjat inse vad jag måste göra för att dem ska bli så.. kanske inte de lättaste att göra de med tanke på att jag har levt hela mitt liv på ett helt annat sätt. Men just nu så lär jag mig mer om de varje dag, börjar förstå att det är den enda rätta vägen. Starkare, tryggare!
Jag har iaf världens bästa vänner som jag är så otroligt tacksam för att jag får ha i mitt liv, som gör mina dagar till underbara dagar. You light up my life!!

For those who care

Livet är en enda lång gåta, för hela tiden ställs du inför saker som du inte har ett svar på. Du kanske har ett halvtaskigt svar som duger så länge, men inte ett helt hundraprocentigt ärligt bra svar. Och hela tiden gör du saker som du inte kan förstå varför du gjorde, saker som du precis efter att ha gjort dem tänker, varför i helvette gjorde jag sådär? Varför är det så egentligen? Varför kan man inte bara göra och säga saker som man slipper ångra? Konstigt de där! Well, det finns iaf ingen återvändo på det man har gjort så man får bara leva med det och göra det bästa utav situationen. Ta konsekvenserna helt enkelt.
Våga vara den du är, ligg inte på golvet som en utsliten trasa och ta skit. Säg ifrån, låt dig inte bli utnyttjad. Du är den som kan styra över ditt eget liv så gör det på riktigt. Det är vad jag måste börja tänka på.

Men jag har kommit en bit på vägen iaf, har börjat förstå att jag måste fokusera lite på mig
själv och se till att jag mår bra också. Jag måste sluta stänga inne allt, våga släppa taget.
But It's easier to cope behind the curtain.


Har tagit några steg i rätt riktning, det kommer sig!
Men nu ska jag faktiskt lägga till en liten låt här som är så fantastiskt bra :)
Killswitch Engage – My Curse
Over and out!

RSS 2.0