Sömnlöshet

Måste bara säga att jag trivs oerhört bra i lägenheten, sjukt mysigt här :) Tyst stilla och fredfullt! Har dock inte tagit tag i uppackningen av kläder och grejer, de får bli ett senare projekt, efter diverse saker på ikea är inhandlat :) Får ju den sjukt efterlängtade lönen på måndag :)
Har ju även hämtat ut mina coola briller, trivs som fisken i vattnet med dom, iaf utseende mässigt. Har inte riktigt vant mig vid känslan av att ha dom på ännu, men de går bättre och bättre iaf! Vinglar inte riktigt lika mkt när jag går nu åtminstone! hahah ;P
Så bilder på placet kommre när jag fått inreda de lite bättre :)
Men här är iaf brillorna ;P
Kan ju säga att det är nice att kunna sitta med datorn på lite avstånd och ändå se vad jag skriver utan att behöva kisa så jag ser ut som en kines lr nåt ;P Och typ kunna läsa vägskyltar. Fattar verkligen inte hur jag har kunnat vara utan!? Har haft dom på mig konstant sen jag hämta dom igår fm, och när jag tar av mig dom nu äre som att se genom en grumlig plastskiva lr nåt..helt galet! Så de blir nog att spara ihop till en ögonlaser operation tror jag, kan nog va värt de i längden!

Bye bye svenska föreningen, hello Birkelunden :)

Idag flyttar jag äntligen ut från svenska föreningen! Det med stor glädje! Det var iofs inte så hemskt som jag trodde det skulle vara men ack så skönt det ska bli! Det bästa är typ tvättmasiknen på badrummet och diskmaskinen! WIHO! :) Och ett fräscht kök! Så nu väntar jag bara på att bästaste Sabina ska komma hit så packar vi in allt i bilen, åker till IKEA en sväng och köper en madrass så ja ha nåt å sova på, så bär de iväg till lägenheten och packa upp allt. Blir niiiiice! =) Bilder på lägenheten kommer ikväll eller imorgon :)

sweet sunday!

Startade dagen med en härlig långpromenad med Linda, gick runt lite överallt, töyen, galgeberg, grönland osv :P Blev 1½ timme nästan :) Sjukt härligt att vara ute och njuta lite av den strålande vackra höstdagen! Ätit lite lunch, sett lite film, lyssnat på några låtar från volbeats nya album, druckit massa kaffe and so on! :P
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och se en till film tror jag, så får vi se om de kanske blir lite alfapet spelande ikväll :)

Ikea

Har jobbat mkt senaste dagarna, fått extra jobb på Ikea på furuset + kassa jobbet på Ikea slependen. Så jag måste upp kl 5 på mornarna nu, vill lova att de är ovant då ja knappt stigit upp innan 10 en enda gång på 1 månad :P Men jag e ba glag ja få jobba, klirr i kassan! :) Va på anställnings intervju på slependen idag oxå för eventuell direktanställning, och jag tror de gick ganska bra! Så vi får väl se hur det går, skulle va nice iaf med ett fast schema och 5 kr extra i timmen på lönen ;)

Så kass!

Jag är för övrigt sämst på att hitta i den här staden när det gäller bilkörande! Skulle köra från sentral stationen tillbaka till storgata och svenska föreningen, men kör helt vilse och hamnar på Töyen istället, hur är de möjligt liksom!
Jaja, hittade tillbaka till grönland med hjälp av chris som guidade mig så parkerade på en liten gata där, hoppas att bilen står kvar där tills imorgon :) Var åtminstone en video övervakad port precis bredvid så det ska nog gå bra! Så upp tidigt imorgon och hämta Sabinas mormor Maya på flygplatsen, blir mysigt å träffa henne igen :)

The dawn of a new day!

:)
The thoughts from yesterday forgotten
I like the way this new skin feels
Bring me splinters of tomorrow
Collect the parts where I win

:)

Against the grain
Against the odds
I'll rise and I won't trip again
The dawn of a new day never looked As good as this

:)

.

Så lite, så snabbt.

Wishes..

Drömmar och mål med livet har alla, men frågan är hur många som uppnår dem? 1, 2 eller 3 av 10? Jag önskar iallafall att jag en dag kan få uppleva några av mina drömmar och mål med livet, kan det vara för mycket begärt?

Jag ser mig omkring, ser på världen jag lever i, alla runt mig. Har dem uppfyllt sina drömmar, sina mål? Ja, en del av dem, men inte alla och inte allt. Jag önskar jag en dag kan få känna värmen, kärleken, samhörigheten.... som så många andra..

Det sägs att det är ödet som styr vad som händer oss under våran livstid, men jag vet inte riktigt om jag vill tro på de. Jag har SVÅRT att tro på det. Alla våra handlingar och alla våra val har fört oss dit vi är idag. Jag känner mig starkare än någonsin. Självförtroendet, självinsikten, min personlighet. Egentligen också lyckligare än någonsin. Men varför klarar jag inte att sålla ut alla dessa dumma tankar, dem som får mig att gå ner i botten igen på ett kick? Det är nog min allra starkaste önskan, att kunna kontrollera dem och få dem bort helt och hållet! En dag SKA jag klara det.. det vet jag!

Jag önskar nu att den här gången blir det på riktigt, den här gången stämmer det, den här gången fungerar det. Det skulle stärka mig, lyfta mig och ge mig vingar!

Hoppla!

Längtar så tills på fredag, ska provrida en häst som behöver medryttare då :)

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=23804081

Känslan av att sätta foten i stigbygeln, svinga sig upp på hennes rygg. Känna kraften under mig, hästens rörelser, ååååååh de är så längesen!! Nästan 2 år sedan sist.. jag spricker nästan av längtan :)
Sen nästa vecka ska jag provrida en annan häst, oxå ett fullblodssto, så får väl se vilken jag trivs bäst med :)

RSS 2.0