Ibland gör man rätt, ibland gör man fel!

Lev med det!

Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger..

Davaj davaj!

Efter en god frukost, havregrynsgröt och en stor kopp kaffe, samma frukost som jag ätit i snart 4 veckor nu, så sitter jag nu här med datorn i famnen *måste köpa en sån laptop bräda på ikea* och försöker samla kraft till att börja städa. Våran kära rumskamrat Caroline kommer ju hem idag så kan ju va bra att de är lite ordning och reda då :)

Hoppas att jag blir klar i någorlunda tid så jag hinner träna innan de blir allt för fullt på gymmet, trivs bäst när de är bara jag å kanske 2-3 pers till i lokalen :) Annat äre efter arbetstid, helt smockat med folk i varenda vrå. Då äre bra att man jobbar sent mest :)

Nä på med lite musik sen kör vi igång!

Leah Jasmine!

Idag var det Leah Jasmines dop som stod på schemat. Det var jätte mysigt och hon skötte sig så bra :) Var så otroligt söt i sin dop klänning. Och så himla mysigt att träffa alla i Sabinas familj och alla vännerna. En minnesvärd dag!


Första advent är det oxå, så de var passande att det kom lite snö idag. Mysigt!

Såja

Då var denna dagen förbi, lång blev den. De skönaste med den var nog de att klockan 11 på kvällen var jag fortfarande skit pigg, hade värsta energin, så skönt att man märker att träningen hjälper :) Mycket piggare nu på alla fronter! Så för att hinna med allt imorgon så blir de nog träning innan jobbet, upp tidigt igen. Men skönt när man väl är nere på gymmet, å få väcka upp kroppen lite! Sen en lång plågsam Info vakt på jobbet, hugaligen. Men de lär ju va mkt folk iaf så man har lite att göra åtminstone :)

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och läsa vidare på Marekors skriven av Jo Näsbö, alltid lika bra böcker som han skriver!

Upp i ottan!

Steg upp kl 8 idag, hade tänkt mig upp kl 7 men när väckarklockans gälla ringade började vid 7 tiden ändrade jag mig ganska snabbt, ögonen kändes som att dom var fulla med grus och kroppen som spaghetti. SÅ blev en timmes extra sömn som kändes som 5 minuter. Men tog mig upp, fick i mig lite frukost för att sedan gå ned till Kiwi för att inhandla ingredienserna till bullbaket som är i full gång nu. När jag plockat ihop allt och ska betala så piper bankterminalen och säger fel kod, jag grip av panik. Jag har ju rätt bra sifferminne och förstår verkligen inte varför jag inte kan komma ihåg koden, har trots allt haft kortet i 3 år :S MEN, efter 5 minuters betänke tid och ett sista försök kvar så fick jag äntligen rätt kod. Men de kom fram några svett droppar på pannan där måste jag säga.. hugaligen! De va ju rätt länge sedan jag använde de kortet men ändå..



jaja, nu ska bullarna jäsa 15 minuter till sen ska dom bakas ut, jäsa 30 minuter till, sen in i ugnen. Och om jag har tur så hinner jag mig ner på gymmet en sväng innan jag måste pallra mig iväg till jobbet :)

Funderingar!?

Varför är de så att i dagens samhälle, och för övrigt så har det väl varit så i alla århundraden, att om en tjej har haft sex med ett x antal killar, låt oss säga 20-25, så tycker killar att de är sjukt många och att man är en **** bara därför? Och om killen har haft sex med så och så många tjejer så är han värsta coola killen? Vad är skillnaden egentligen`? Varför ska vi behöva stå ut med de idealet egentligen? Dåliga grejjer de där asså!!


Ja, för övrigt så har jag införskaffat mig en ny dator nu, blev en HP, modell namn å grejs ha ja ingen aning om, men den fungerar och går jäkligt snabbt så jag är nöjd :) Så nu kanske jag kan bli lite mer aktiv här på bloggen, hur många gånger har jag inte sagt de nu? :P Well, jag ska göra ett heöhjärtat försök till de iaf :)

Stockholms helgen =)

Tänkte att jag skulle göra en liten update på hur helgen i stockholm var :) Den var helt underbart kul!
Började dock med en hemsk bussresa från oslo kl 23.00, var framme i sthlm kl 6 på morgonen och Bisse skulle inte komma fören kl 13. Så jag satte mig på en bänk på city terminalen och läste, sen vid 11 gick ja ner på stan och köpte ett par skiiiit snygga vinter boots :) Sen när Bisse äntligen kom så kilade vi ner på stan igen för att fixa de sista sakerna inför Nikkans surprise party på hotellet. Vid 4 tiden så kom Chris och hämtade oss å vi skyndade upp till rummet, där vi alla var samlade innan Sabina och Nikkan ankom. Å Nikkan blev såå glad när hon såg alla oss, speciellt Magnus, så kul att se :) Så blev de fest å skratt å massa alkohol, för att sedan fortsätta festen på krogen.
Vi hittade efter många om och men ett riktigt nice ställe som hette K15, där dom spelade sjuuuukt bra musik så vi dansade hela kvällen lång! De dröp av svett från alla oss när vi gick hem sen :P
Sen lämnade vi av Nikki och Mangnus på hotellet och vi fick hämntning av Uffuk, så vi åkte och käkade. Jag var sjuuukt hungrig...haha :P Så de var allt som allt en väldigt lyckad kväll :)

RSS 2.0