Spännande..

Jag ska köpa 2 lotter idag och tänkte vinna en miljon! Jag bjuder på en charter resa Isf :) aaaaand, tonight is going to be à good good night ;)


Linser :)

Sitter nu och får mig lite mat på stovner senteret efter en väldigt lååång dag :P Tror jag var lite över ambitiös imorse, tänkte inte på att de blir så tungt å jobba då man ha vare borta några dagar! Men tog mig igenom dagen iallafall. Nu ska jag snart in till optikern och fixa linser. Har en känsla av att ja kommer ha lite problem med de i början men man lär sig väl tillslut :)


Hemfärd

Då var de snart dags att komma mig iväg till flygplatsen, ca 3 timmar kvar. Känns lite vemodigt att lämna Ume nu men blir otroligt skönt att komma hem igen. Längtar tillbaka till jobbet å få komma in i vardags rutinerna igen. Jag och långa "semestrar" kommer inte riktigt överens :P självklart så har jag haft bra av lite ledighet och få stressa ner, men jag trivs så sjukt bra på jobbet och jag känner att all den "vilan" jag har haft har skapat så mycke överskottsenergi så jag måste få ut lite av den :) Nu ska jag packa de sista och ställa allt klart. Ses i Oslo :)


Då var påsken förbi!

Efter 3 helt fantastiska dagar i kittelfjäll så är vi tillbaka i Umeå. Ett ex antal blåmärken rikare efter ett par fjällbjörkar som valde att stå ivägen men de är smällar man får ta! Har iallfall haft en helt sjukt härlig tid uppe i fjällen med massa sol och vacker natur, träffat massa härliga människor och skrattat en massa! Kroppen är nu ganska trött så blir en lugn dag idag. Ser fram emot att komma tillbaka till Oslo imorn och få sova i min säng igen :P Även andra mysiga faktorer som gör att ja ser fram emot att komma mig tillbaka! :)


Övervänt!

Har en bror som man lugnt kan kalla tidsoptimist och oorganiserad :P Tanken var att vi skulle komma oss iväg vid 12-13 tiden, men nu sitter jag och lillebrorsan och väntar på att dom ska pallra sig hit med släpet så vi får lasta skotrarna och komma oss iväg! Men bättre sent än aldrig liksom :) och när man talar om trollen så körde dom precis upp på gården :) va gör vi, nu kör vi :)


Hemma :)

Då har vi anlänt till tavelsjö hela och välbehållna :) Resan gick bra bortsett från en liten försening från Sthlm till Umeå. Lite kända ansikten fick man möta på väg upp oxå så de va kul :) nu taggar jag lite sömn för sen sticka iväg till kittelfjäll imorn eftermiddag! Blir nice, tydligen massa snö där nu! Fortfarande skoterföre här i tavelsjö så då borde de ju ca sjukt mkt bättre där.


Home sweet home :)

Om lite mer än ett dygn så står jag på norrländsk mark igen och de ska bli så otroligt nice att få komma hem en sväng och få njuta av lugnet och stillheten! Speciellt uppe i kittelfjäll! Blir 2 dagar med skoter och efter de så känner jag att då har jag fått min dos av vintern :) Blir riktigt mysigt att få träffa vänner och familj oxå! Så denna påsken skal njutas till fullo!! Och mycket spännande som händer framöver, nu är de bara en månad kvar till jag kan få köpt bil :) och sommaren är snart här, 25 års födelsedag om 6 veckor och så vidare :) känslorna spritter i kroppen! Life is treating me good now ;)


RSS 2.0