Svinesund

Idag var det dags för lite grensehandel i Svinesund. Blev väl mest kyckling, tonfisk, torsk och havregryn. Massa bra träningsmat..haha :P Sen köpte jag en 3KG burk med protein pulver på Bodypower med chokladsmak, fan så god den var :D Smakar typ som oboy, och då blandade jag ändå med vatten. Tänk då om man blandar med mjölk..MUMS! :D


Annars då, jag är jävligt LYCKLIG! Fick fin besök i Svinesund som verkligen gjorde min dag. Den bästa söndagen på vääääääldigt länge! Allt känns så rätt.. ja är uppe och svävar på rosa moln just nu :)

Längtar!

Idag är en bra dag, för idag kommer min älskade vän Sabina hem. 2½ vecka har gått fort, men urs så mycket man hinner sakna nån på den tiden. Welcome home darling!! <3 

Annars så börjar allt kännas jävligt mycket bättre nu. Jag känner mig mer och mer säker på att jag har gjort rätt val! Dimman på vägen har lättat och jag börjar se klart och kan blicka längre framöver. And it looks gooooooood ;) 


Den hatade måndag..

Många som säger att dem hatar måndagarna, och jag förstår dem faktiskt. Första arbetsdagen på veckan, man har vänt lite på dygnet på helgen och man vill helst bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men jag brukar faktiskt inte hata dessa dagar, för det mesta. IDAG dock tycker jag inte de var så trevligt att kliva upp. Låg och vred å vände på mig till kl va 4 ungefär. precis på väg att somna så får jag världens hostattack! Fan va lovely, typ 4 timmars sömn. Zombie på jobb idag, tur de bara är ett kort pass åtminstone. 




Live!

Ibland önskar jag att jag kunde byta liv med någon, bara för en dag, för att få lite perspektiv på mitt eget liv. Är det så komplicerat som jag vill få det till att vara? Eller är det så enkelt som det verkar vara? Jag borde väl egentligen bara acceptera att mitt liv är som det är, dit jag har kommit idag är min förtjänst. Men det är så mycket som kunde ha varit annorlunda. Så många om och men.. 


Är det drömmen om det perfekta som lockar, eller är det verkligen sant? 





baby..

When you smile I smile. When you laugh I laugh. 



18 Januari

Idag fyller min älskade far 56 år och han är fortfarande pigg och kry som en 20 åring. Han är en bra förebild, hoppas jag kan bli som han! :) Önskar jag hade kunnat vara i Umeå och fått ge han en förtjänad grattis på födelsedagen kram. Men får spara den tills jag åker hem nästa gång. 

Och nu sitter jag med min andra kopp kaffe i handen, blir nog en även en tredje innan jag måste gå till bussen så jag kommer mig till jobbet. Svårt att sova, även fast sinnet är lite lättare nu. Men de ger sig väl efter ett tag får jag hoppas på. 

Because..



Ha en bra dag folket :)

just nu

Förvirrade tankar, både goda och onda. Om jag verkligen anstränger mig så blir det faktiskt till mer goda tankar åtminstone. Rätt skönt! Efter en dag med min musik så känner jag mig lite starkare. Många låtar som hjälper mig upp och framåt. Ett telefonsamtal gjorde vissa känslor lite lättare också! Gav ett litet leende på läpparna faktiskt :)

Sometimes things things aren't what they seem to be..





Jag är nog en mästare på förklädnad isåfall, för när någon frågar mig hur jag mår svarar jag alltid att jag mår bra.
Varför gör jag det när sanningen är den motsatta? Den enda personen som verkligen ser rakt igenom mig är flera 100 mil bort när jag verkligen skulle behöva henne. En blick och hon vet precis hur jag mår. En mening och jag mår genast bättre. 

Men efter många om och men så börjar jag iallafall att se ett gryende ljus i tunneln. Jag börjar förstå. Sakta men säkert. Jag börjar återfå tron på min egen omdömes förmåga som jag trodde hade sviktat mig totalt. Det är en befriande tanke. Det är så fruktansvärt lätt att misstolka ett ord, en mening. Men ibland är man helt blind och ser inte det självklara i helthetsbilden. Men med en ny synvinkel så uppenbarades faktiskt det mesta och det går som sagt mot det gryende ljuset i tunneln nu. Jag vill kunna svara att jag mår bra på frågan om hur jag mår och verkligen mena det. Må hända att det är en bit kvar dit men det får ta den tid det tar. 

Startlinjen är passerad!




Collapsing

I know the light is burning dim and dying in you
I know the pain that lies within
I feel it too
http://www.youtube.com/watch?v=8SOEoD7H9RQ


Blinded by the sun

Jag tycker inte om detta kaos som har startat i mitt huvud. Hur jag än gör så får jag inte någon ordning på det. Har inte sovit ordentligt på snart 3 veckor nu och det börjar tära på krafterna. Alla dessa tankar som snurrar runt, jag vill bara fösa dem under mattan å spika fast mattan i golvet så jag slipper dem tankarna. Men det går ju inte heller, för då kommer jag ju bara må ännu sämre. Denna osäkerhet gör mig galen! Men jag klarar inte av att ta tjuren vid hornen heller. TÅLAMOD.. önskar att jag hade ett.
KAOS, KAOS, KAOS, KAOS, KAAAAAAAAAAAAAOS!!!!

so be it






CHAOS!!!










Kittelfjäll!

Jag vet inte ens vars jag ska börja, de känns typ som att vi va i kittelfjäll i 3 veckor, fast de var 3 dar. Har hänt så galet mkt saker! Å jag tror inte ens de går att skriva om allt, för de är bara vi som var där som kan förstå allting, så jag tror jag lämnar det oskrivet. MEN jag har haft underbart roligt, och fira in det nya året med er va otroligt kul :) Så jag tycker att vi satsar på nå liknande nästa år, fast jag ska undvika att supa bort telefonen då tror jag ^^

RSS 2.0