Förjävla bra dag idag!

Efter en stressig ärende dag så har jag fått ordna allt jag hade tänkt ordna idag! Så en stor börda har lättat från mina axlar! Humöret är betydligt bättre och jag kommer nog sova rätt bra inatt! :) Så nu peppar jag för att dra på lägenhetsvisning kl 8 ikväll, skitmysig lägenhet en bit utanför stan. BRA DAG! :)

Yippi!

Så, nu har jag äntligen beställt flygbiljetter hem till Umeå. Blir dock sjukt irriterad över hur dyrt det ska vara! 2000 jävla spänn tur och retur, kan fan få en solsemester till bättre pris än det. Men men, de är värt varenda krona, har itne varit hemma på ett halvår så! De blir niiiice!

Och nu blir de ner på stan en sväng för lite häng med underbara vänner. 

Sen borde man väl börja packa ihop lägenheten lite..känns som en smart ide. Men de kommer en dag till det med!
Laters!

Massa bra tävlingar ute nu! :)

http://www.tlcsverige.se/tavla
Här kan man vinna biljetter till Stockholm Inkbash :) Va me vett ja! 

Sen får ni inte glömma att rösta på mitt bidrag i www.blakladerheroes.com heller, en gång var 24 timma kan man rösta så bara mata på! :)



Fredag, men ingen helg här inte! :P

Haft en rätt skön dag på jobbet, var inte så många bilar som gick igenom idag så kroppen fick lite andningsrum. Skönt eftersom jag ska jobba imorn på IKEA. Blev en extra vakt nu så de blir 3 lördagar på rad. Och nu är det bara 2 veckor och 5 dagar tills jag har nästan 2 veckors semester som ska bli så fruktansvärt skööönt! :) Hem till Umeå och bara njuta av vänners och familjs sällskap!

Och exakt lika länge kvar tills In Flames kommer med sitt nya album, längtar så till att få höra de :)

Veckans uppenbarelser..

Jag kan verkligen inte fatta vad jag har gjort för att förtjäna så sjukt fantastiska vänner som finns för mig i vått och torrt!! Men jag älskar er av hela mitt hjärta och så fruktansvärt tacksam för att ni finns!! Den som har störst plats i mitt hjärta var också den som fick mig att inse att jag inte längre kunde fortsätta så som jag gjort i 14 år. Ignorera känslor och låtsas som att dem inte finns. De gör verkligen inte saken bättre, utan 1000 gånger värre faktiskt. En gång per år ca har jag sjunkit djupare än djupast, och faktiskt ännu djupare och inte tagit mig helt upp igen efteråt. Så mitt välmående har bara blivit sämre och sämre och jag har bara förnekat det och tänkt att det blir bättre. Men nu ska jag faktiskt ta tag i de problemen jag har. De få gånger jag undermedvetet faktiskt tänkt på de riktiga problemen har jag istället valt att fokusera min energi och kraft på andra saker och personer runtomkring mig som just där och då får mig att må dåligt och skylla på det istället för att slippa fronta det riktiga problemet. Har fungerat stundtals..men fått mig mer och mer avståndstagande från allt och alla. NU ÄR DET NOG MED DET! Jag vill må bra och genuint mena det när jag säger det. Så tack än en gång Sabina, du är och förblir min number one for the rest of my life!!


Och jag har ju lovat att skriva om min fantastiska födelsedag.. so here it comes!

Börjar med lite bilder ;P


Love love!!



Partyhatten på! :P




Min födelsedag började med att jag inte hade mkt mer planerat än att hänga i parken och ta nån öl på nån uteservering med Nicole och Camilla då Sabina skulle till Lillehammer, trodde jag. Efter en dålig start på dagen då Camilla ditchar mig och drar på "jobbet" så drar jag tillslut ner på stan och möter upp Nicole på Egon för att ta nån öl där. Krille kommer förbi en sväng oxå. Så vi sitter där och funderar på vad vi ska hitta på sen, så hör jag helt plötsligt hur Sabina och Camilla sjunger ja må hon leva. Jag blir ju helt chockad å ba, men men ska inte du va i Lillehammer!?? :P Så efter en stunds pratande så får vi får oss att dra till ett annat uteställe, trodde jag! :P Men så helt plötsligt så har jag en ögonbindel och musik i öronen och vi går runt i en evighet känns de som, sen intryckt i en bil och den färden kändes oxå som en evighet!! Efter en låååång färd så var vi iaf framme på the final destination som var på verandan hos Sabina där dom hade dukat upp mysig tapas å vin :) Helt awsome! Så vi 7 tiden var Sabina tvungen å gå för hon skulle ta tåget till Lillehammer, trodde jag! :P Men så 10 minuter senare så ringde de på dörren och när jag öppnar så står hon utanför å ba, ska vi festa eller!? :P Jag är uppenbarligen väldigt lättlurad..haha! Efter de blev de jellyshots..HUVVA! och en massa skratt och musik och god mat för att sedan fortsätta festen inne i stan och dansa en massa! Hade fruktansvärt roligt och jag är så sjukt tacksam för att dem ordnade den dagen för mig! Massa kärlek till er!! <3

Rösta rösta röööösta! :D


Rösta på mitt bidrag i tävlingen Blåkläder Heroes!

.




Time and time and time again
Withered, broken, infident
I need to find some peace of mind
Time and time and time again
Life will fight me till the end
I need to find some peace of mind


My life is no more than a losing game
I see myself and I see shame
So sense of guilt just lingers on


Dont stop believing

It's not the lies that you sing,
But what the silence will scream

RSS 2.0