Full rulle!

Har inte haft tid att skriva på en stund nu, haft fullt upp varenda dag :P Va till Svinesund i lördags och köpte lite mat vilket var väldigt nice. Blev lite shopping av kläder oxå, hittade en riktigt nice jeans skjorta som jag velat ha ganska länge till 120 kr på carlings! Very nice! REA is the shiet! Sen blev de en räcer tur hem och impuls beslut att dra ut på byn. Så vi bara lastade in all mat och gjorde iordning oss sen drog vi på hard rock cafe. Det var en riiiiktigt rolig kväll :)

Sen så har jag varit på 2 arbetsintervjuer denna vecka, angående ett jobb på Möller bil (vw/audi/skoda), som bilklargörare, dvs putsa, tvätta, damsuga and so on. Väldigt simpelt arbete :) Så vi får hur de går, skulle få veta senast imorgon. 

Nu är de bara 4 dagar kvar tills jag drar ner till göteborg oxå, längtar som ett barn längtar till jultomten på julafton! ;P Vill bara kasta mig i famnen till min finaste nu!

Träningsvärken ett faktum!

Efter att ha joggat nästan 20 min 2 dagar i rad så känner jag av det i vaderna. Mina vader har alltid varit extremt känsliga. Jag växte rätt så snabbt när jag hade mina växtperioder så växtvärk var något jag fick stå ut med väldigt ofta. Och den var helt förjävlig, kunde vakna på nätterna gråtandes för att det gjorde så ont! Numera så kan det hända av att jag överanstränger vaderna litegranna för mycket. Jag kan få ont av att gå på stan en dag eller en promenad, ja praktiskt taget vad som helst. Så det förvånar mig inte att jag har fett stela vader just nu! Ändå stretchade jag ordentligt igår för att försöka undvika det. 

Det blir nog lite lugnare pass på gymmet idag, 30 min promenad i rask takt på bandet och kanske lite mage + korsrygg. Så funderar jag på att gå och sola lite innan. Har ett solarium tyo 100 meter från lägenheten som tydligen har 40% på allt solande nu :) Känner mig ju förjävla blek så de blir nog sweet!



Awsome!

Jag kan fortfarande inte riktigt førstå att jag klarar av att jogga såpass længe som jag nu gør. Klarade 17 minuter idag, 2,2 km :) Sammanlagt 5.5 km på bandet sen 30 minuters styrke træning också. Så underbart mør i kroppen nu! nu ska jag lægga mig och læsa och bara njuta av kænslan jag har just nu!!

Stolt!

Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle tycka att det var kul att jogga, men igår gjorde jag fanimej det! Jag gick först 20 minuter i rask takt i lite lätt uppförsbacke, sen började jag jogga och efter 5 minuter kändes det riktigt bra, tänkte att jag satsar på 10, när jag kom dit kändes det som efter 5, satsade på 13, kollade upp på teven och när jag sedan kollade ner igen på klockan hade det gått 15.30 minuter så joggade 30 sekunder till sen gav jag mig. 16 minuter!! Så länge i sträck har jag nog aldrig sprungit i hela mitt liv :P Så jag är lite stolt över mig själv nu :) Så får se hur länge jag klarar idag, får satsa på 18 kanske! 

Fick goda nyheter idag iallafall, dem ringde från Academic work nyss å frågade om jag var intresserad av ett truckjobb på söndagar. KLart som fan att jag sa JA!! Det är ju vad jag har letat efter länge nu :) Så dem skulle ringa lite senare idag med info om upplärning and so on :) 

Och nu ska jag fixa iordning mig, sen kila ner till Rockmerch butiken och beställa den här snyggingen ;)

Alchemy England - Last Laugh [Color: black]
Visst är den snygg!? ;)

Alchemy England - Last Laugh [Color: black]

Underbara sol!

Gårdagen bjöd inte på allt för mkt action, var ner och tränade på förmiddagen. Blev 4,5 km på löpbandet med växlat löpande och rask promenad i uppförsbacke. Vill lova att svetten rann! :P Men skönt var det. Efter det blev det lite mage och nedre rygg. Kilade sen ner till en optiker för att få skruvat ihop mina glasögon som höll på att falla isär så nu sitter dem riktigt bra igen :) Sen gick jag vidare ner till sentralstasjonen och tog tåget ut till sabina och chris. Hjälpte dem att städa lite sen såg vi Burlesque som vi inte hann med sist. Den är så sjuuukt bra. En film som man kan se om och om igen. Får ju gåshud när Christina och Cher sjunger!! Hade gärna haft en röst som dem!

Idag har vi spelat monopol 3 omgångar, Sabina krossade mig totalt på varje omgång :P


Efter det blev de en skön promenad ute i solen. Så skönt att det äntligen börjar kännas som att våren har kommit! :)


Världens sötaste Jasmine! :)


Underbaraste Sabinna :)


Söta men lite knäppa Samba :P

Och dem här hästarna gick vi förbi på våran promenad, så jag stod och kliade dem lite för att stilla min värsta hästabstinens :P

Råttfärgad utväxt ett minne blott!

Nu fick jag äntligen tummen ur och tog tag i hårfärningen. Skönt att ha det gjort!! Tog mest bara utväxten och bara knådade in det lilla som var kvar av färgen i resten av håret så ja får se hur det blir när det har torkat. Spännande. Provade även en sak som står i förpackningen att man inte ska göra, nämligen färga ögonbrynen med samma färg. Men det blev faktiskt ganska bra. Ser då bra ut på långt håll åtminstone. Så jag bjuder på en extremt ful bild så ni får se hur det blev. 



Haha, den bittra sanningen :P 

Vår?

Igår trodde jag verkligen att våren faktiskt hade kommit, det var jätte varmt och soligt. Riktigt härlig dag. Dock jobbade jag så fick inte direkt njuta av den. Men så vaknar jag idag och kikar ut genom fönstret. Snö/regn, mulet och trist. Jag som hade hoppats på en lika fin dag så man hade kunnat ta en långpromenad. Men det kändes inte så lockande i det här vädret. Det blir nog en löpartur på gymmet istället. Bara 2½ månader kvar nu till sommaren är här. Time flies away!! Beach 2011, here I come! hehe :P

Nu måste jag bara hitta en dödskalle bikini, för det SKA jag bara ha till den här sommaren! :) Rock on liksom!
Hittade nu en som jag tror jag ska beställa när jag får lön. DAAMN så snygg den var :)

METAL MULISHA Machinery Womens Swimsuit Top

Lovely!

Köpte ju en övermadrass igår och jag måste säga att det var längesedan jag sov så bra som jag gjorde inatt! OJOJOJ så skönt det var med lite stötte för ryggen :) Låg och smålog för mig själv när jag vaknade imorse för att jag inte hade ont i ryggen. Små saker kan göra en väldigt glad! 

Nu sitter jag mest och försöker hitta tillbaka till träningsmotivationen, den seglade ut genom fönstret för någon dag sen. Men får bara ta mig i kragen och gå ner till gymmet så ska det nog gå bra iallafall. Men just nu lockar det mer att färga håret och få bort den hemska utväxten jag har! Eller sova lite till på den sköna madrassen! :)

Men från en sak till en annan. Satt och tänkte tillbaka lite på gymnasie tiden och hur mycket jag saknar min Vän Theresia. Vi hade så sjukt kul sista året på gymnasiet :P



Och då kom jag oxå att tänka på hur mycket jag saknar min lilla blåis som vi körde runt med för det mesta, många minnen med den bilen!



Önskar ibland att man kunde skruva tillbaka tiden så man kunde få uppleva så underbara saker igen! Som dagen jag tog körkortet och körde 35 mil på en kväll, första Bugrun med Blåis, studenten igen, and so on. Får hoppas utvecklingen går framåt och det uppfinns en tidsmaskin!

Ny madrass kanske?

Va in och kikade på Ikeas hemsida för att se vad dem hade för typ av övermadrasser. Jag måste nämligen ha en för min madrass som jag har är utgått på dato tror jag. Har ingen spänst kvar längre och jag får sjukt ont i ryggen av att sova på den. Kanske därför jag har vaknat så tidigt de senaste veckorna och inte klarat av att sova ordentligt. Så jag tror de blir en Sultan Tårsta övermadrass, 4 cm tjock. Får verkligen hoppas det hjälper. Annars får jag kanske värdera att köpa en riktigt fjädermadrass lr nåt sånt. Saknar verkligen min säng som står i Umeå nu!! 

Jag är iaf lycklig för jag fick laddat ner 2 sista avsnittet av Sons of anarchy season 2 och hela season 3 igår så såg 2 avsnitt när jag kom hem igår kväll :) Det är så jäkla spännande nu så ojojoj! Blir nog ett avsnitt när jag kommer hem ikväll oxå!

Och nu ska jag kanske ta och hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite inför jobb. 16.00-23.30 idag. Yey!

Matkoma!

Är så mätt så de känns som att maten ska komma ut genom öronen :P Nicole köpte Tikka masala kryddmixer och naan bröd så vi har käkat det till middag, tror hela högen är lika mätta :P Så nu sitter ja å jäser i soffan medans Sabina och Nicole sprang ner på butiken och jag passar Jasmine som äntligen somnat. Stackarn e sjuk fortfarande :(

Så har vi suttit och räknat lite på hur många kcal man ska äta per dag enligt Grete Roede dieten och räknat ut hur mkt sabina ätit idag, och det är rätt mkt man ska få i sig ändå om man ska äta enligt den dieten. Så jag kan ju sluta oroa mig för hur mkt jag äter nu iaf :) För när jag ändå tränar så pass mkt så går det som jämt ut! AWSOME! Jag ÄLSKAR mat..hahah! ;P Är man oxe så är man! 

Men nu ska vi se lite film här, Burlesque, så vi får se om den är nå bra :) Will let you know!


Nice :)

Fick en jäkligt trevlig överaskning när jag gick in på mitt svenska konto idag, va ju lite cash där! Trodde ja hade typ 600 minus lr nåt sånt :P Men nu har jag iaf pengar till mat och fått betalat de räkningar som var mest kris åtminstone. SKÖNT! Bra man glömmer bort saker ibland..haha!!

8.00

Jag vet inte vad det är som är fel med mig, men jag kan typ itne sova längre än till 8 numera. Vaknar pigg som bara den och bara klarar inte att ligga i sängen mer. Så ja va uppe 8 imorse, yeeey! Även fast jag är LEDIG! Jaja, det är väl bra med rutiner kanske. Har iaf haft en vettig fm, har sökt på 3 truckjobb nu så ni får hålla en tumme för mig att dem hör av sig :) Skulle vara så jäkla kul att få prova på det! Fast samtidigt känns de lite läskigt med något helt nytt. Okey att det var sjuuukt kul att köra truck och det var ju itne så svårt heller, men när de väl kommer till kritan och jag sitter där i trucken och ska utföra uppgifter som jag fått besked om så kanske det blir lite pirrigt. Inte det att jag inte tror på mig själv och att jag klarar det, utan det är bara det helt nya som skrämmer lite. Man är ju ett vanedjur och när man bryter sina vanor och provar nåt helt nytt så tar det ju ett tag att vänja sig. Sen är jag lite rädd för att det ska va nån gammal gubbe som har kört truck i hela sitt liv som klagar på en eller ser ner på en för att jag är tjej och vill köra truck. Men får jag bara en chans att visa vad jag går för så blir det här nog väldigt bra! :) Fick ju beröm av Laban, läraren vi hade på truckförarkursen, som sa att jag var riktigt duktig på att köra. En naturbegåvning faktiskt ;P

Nu ska jag nog ta tag i tvätt högen som växt sig ganska stor den senaste veckan och sen lite städning. Och halv 3 ska jag ner på gymmet med Carro, då blir de lite mjukstart på styrketräningen igen :) LÄNGTAR!!

Helgens bus.

Lördagskvällen bjöd på mång skratt :) Vi drog först till LUUX för att vi tänkte jävlas lite med en viss bartender, men han va inte på jobb vilket sög, för stället sög ännu värre än då ja va där sist för jävligt längesen. Så det blev en drink och en öl där sedan gick vi vidare, tänkte försöka komma oss in på Tempest, det var ju bara att glömma. Överfullt så det bara sjöng om det. Så vi gick vidare till Thors Hammere som var riktigt överfullt också men vi kom in åtminstone. Så vi dansade, skrattade, pratade och hade riktigt kul där :) 


Söndagen bjöd på lite reducerade krafter och lite smått ont i huvudet men en paracet gjorde susen, så jag drog ner på stan och mötte upp Sabina, Chris, Nicole, lille Jasmine och Samba för en tur till frogner parken. Var ju så fruktansvärt fint väder så man va bara tvungen att vara ute och njuta av det :) Sen efter det så blev de en latté på Sir Winston, riiiktigt god måste jag säga, men barterndern var nog en av det bittraste jag någonsin träffat på! Urs vilken dålig service. 


Nä nu ska jag nog göra iordning mig för jobb och promenera ner till bussen sen, solen skiner ju :)

såå

Då var party facet på och klæderna utvalda och så hær blev kvællens outfit. Ganska så nøjd med sminkningen idag faktiskt :) Rock ON!!!




Laters!!

skååål!

Jaha, då blev de några øl ikvæll då med Camilla :P Blir nog riktigt trevligt, får se vars vi sticker men blir nog bara nån pub lr nåt å tar några øl och chillar. Inget riktigt party party. FØr jag ska fan træna imorn så vill inte bli bakis :P

Jag har styrketrænings abstinens av rang!! hahah

Jaja, åter till ølen och sminkning nu! Ciao

Såja

Nu har jag fått lite klarhet i vad som var fel med lönen, VISSTE att det var något som inte stämde. Satt oss ner och undersökte det idag och det visade sig att jag har ca 50 timmar från januari som jag inte har fått betalt för. Och med lite tur så får jag de pengarna innan nästa lön men det lutar väl mot att jag får en jävligt fet lön nu i mars istället :P Så om Schepi har någon ledig timme för mig helgen 18-19 mars så kommer jag nog hem en sväng till Umeå då för att göra klart tattueringen på ryggen :) Awsomeness!

Och nu när jag kom hem från jobbet så har Camilla tagit hem så jag kunde göra en semla, det var så fruktansvärt gott. Men de blir årets första och sista semla. Så jag njöt den lååååångsamt :P



Då var det "helg" igen.

Jag låg och tänkte lite nu på morgonen efter en extremt god frukost som jag tyckte va väldigt välförtjänt efter 40 minuters promenad på gå bandet FÖRE frukost.. och jag är extrem när det gäller frukost. Går inte utanför dörren utan att ha fått i mig någonting. Men jag tänkte att jag skulle prova idag och det gick ju faktiskt ganska bra. Men hur som haver, det jag låg och tänkte på var att nu när jag jobbar på ikea så har jag ju alltid olika arbetstider, och det är sjuuuukt sällan som jag måste stiga upp typ 6-7 på morgonen som man måste göra i vanliga fall om man har ett 8 till 4-5 jobb ju. Hur fan ska det gå den dagen jag hammnar där igen?? Jag är verkligen ingen morgon människa så de kommer bli fruuuuuktansvärttungt. Nattjobb skulle nog passa mig bättre tror jag, så man slipper stiga upp så förbaskat tidigt. Ja, nog om dem funderingarna. Nu ska jag snart till jobbet och försöka få någon ordning i min lönsslipp, förstod ingenting av den jag fick sist. Får ingenting på den till att stämma. Så ska bli skönt att få lite klarhet i den. 

Men alla som får helg idag, ha en trevlig helg :P Min börjar inte förns på Söndag!



Saknar min älskling! Men vi har så mycket att se fram emot..kommer bli en helt fantastisk framtid!



Jag har världens söstaste syster!

Är så otroligt glad att jag har min storasyster, en person man älskar lika mycket oavsätt hur dum, dryg och jävlig hon kan vara ibland! Som de ska vara.. Men som sagt, kan inte tänka mig att det finns en bättre syster.

Jag läste precis det här i min systers blogg, www.linneaman.blogg.se och jag lyckades få tårar i ögonen. Så söt man kan va! Jag har världens underbaraste sötaste bästa Lillasyster! LOVE LOVE LOVE!! <3

Mars, 1 år med denna blogg.

Jag som var så negativ till bloggar tidigare, trodde aldrig jag skulle hålla den här bloggen vid liv så länge. Men se på fan, den har hängt med ungefär 1 år nu! :) Inte värst. Jag är väl kanske inte bäst på att uppdatera den men jag gör mitt bästa! 

Idag blev en lugn dag iaf, startade dagen med 30 min på löpbandet i rask promenad takt, lite uppförsbacke. Men SÅ jäkla trist att inte kunna styrketräna, de som är roligt ju! Men jag kör hela veckan ut med att bara gå på löpbandet så får vi se hur de känns sen.. men jag har sjuuuuuk överskotts energi i kroppen känner jag. Vill köra slut på mig totalt men blir inte de minsta trött av att bara gå. Vågar ju inte springa heller för de blir ju kraftigare stötar på ryggraden då och jag vågar som inte riskera att de blir värre. JAG VILL HA EN HEL RYGG!!! Ryggradstransplantationer borde funka.. va tror ni!? ;P

Sen efter träningen åkte jag över till Sabina å lille Jasmine, som är så sjuk. Stackars lille prinsessan. Så hemskt å se henne så sjuk. Skär i hjärtat på en! Håller alla tummar att hon e bättre tills imorgon!



RSS 2.0