Älskade musik!

Jag blir så jävla glad av bra musik! Har fått 5 nya band på spotifylistan ikväll. Känner mig som ett barn på julafton som precis ska få öppna sin första julklapp då jag hittar band jag itne hört förr som är bra! HAPPY FACE!!!

Bjuder på några av fynden här :)

Pendulum – Self vs Self

Norther – Death Unlimited

Children Of Bodom – Needled 24 / 7

Misery Signals – A Certain Death

Sjukligt bra låtar! Och nu är de inte länge kvar tills In Flames kommer med nytt album.. LÄNGTAR! :)


Fredag och ledig helg :)

Då var det fredag igen. Veckorna på Möller går så fruktansvärt fort! kanske för att det är så kul jobb :) Och denna helgen ska jag inte jobba en enda timme utan nu är jag ledig tills på måndag morgon igen. Så jäkla sköööönt! Ska njuta av solen och trevligt umgänge hade jag tänkt! 

Sen är det en kortvecka på 3 dagar med övertid på måndag som ger lite extra cash sen är ja ledig tor-fredag. Jobb på påsklördagen men det ger fin lön :) Sen ledig tills på tisdag. Behöver verkligen det, få vila ut riktigt ordentligt. Blir bra detta här! 

Saknar min b-friend sjukt mkt sånna här fina soliga dagar! Hade varit så mysigt att få sitta ute i solen och äta mjukglass å bara njuta av varandras sällskap. Men den tiden kommer :) POSITIVA TANKAR!

Sliten..

Blev ingen promenad ner till bussen imorse, mina ben pallade inte riktigt det. Så idag blev det en vilodag. Tror det behlvdes. Fixat timelistorna till manpower nu så man får lön nästa vecka :) 

kikade in på yr.no nu också för å se på vädret för påsken, kommer bli sjuuukt varmt och fint då! Det gillas :) Ska sitta ute på balkongen hela dagarna och bara njuta!

http://www.yr.no/sted/Norge/Oslo/Oslo/Oslo/langtidsvarsel.html



Life is good!

Fyfan vad jag trivs med mitt liv nu! Har 2 sjukt underbara jobb med skithärlig arbetskamrater och härliga arbetsuppgifter. Jamena, vem klagar när man får köra splitternya bilar på arbetstid och få betalt för det! :P Solen och värmen vi haft idag gör ju inte det hela sämre. Satt ute på lunchen och njöt av solen. Helt underbart! Vissa andra små faktorer gör det motiverande att gå på jobbet oxå! 

Efter jobbet idag blev det träning och solarium, riktigt skönt måste jag säga! har även fått mig en promenad kamrat på morgonen när jag går ner till bussen. Dock en skåning och vi kan ha lite svårt att förstå varandra ibland..hahah ;P Men de är bara roligt! 

Nu blir de nog en film sen sömn och ladda batterierna för en ny dag med nya möjligheter :) Rock on!

Oslo tatto convention

Längtar som fan tills den 29 april, då portarna öppnar till Oslo Tattoo Convention! Kommer bli riktigt kul å få se så många bra artister på samma ställe! Kanske om man har tur så är det någon artist som har tid för en liten tattoo, har så lust att göra en mini liten döskalle bakom örat som syns när man har uppsatt hår :) Time will tell!
www.oslotattooconvention.no

Färg på livet!

På väg hem från det första jobbet idag så gick jag förbi några frisör salonger för att undersöka möjligheterna till knall rosa och knall lila slingor på det mörka håret jag har, och det visade sig att det är typ omöjligt att färga det så att det ser bra ut. Det var iofs det jag anade SÅÅ nu har jag bokat tid på en salong och det blir insättning av extentions istället. Kommer göra det i lite större partier med rosa och lila. Längtar så, kommer nog bli riktigt coolt! 

Kommer bli nåt åt det där hållet, fast med rosa också!




Men nu ska jag få på mig nå kläder å dra vidare till nästa jobb, IKEA here I come! Laters folket!

Prisa skatteåterbäringen!!

Blev väldigt lycklig när jag kommer hem och tar upp posten och äntligen har fått min selvangivelse. Trodde inte att jag skulle få så pass mycket tillbaka som jag kommer att få, men det är niiice! Pengarna bara rullar in nu.. AWSOME! Gick bra på jobbet idag också, inte riktigt lika sliten idag som igår för det var lite lugnare idag. Mindre bilar som gick igenom så många stunder man satt på röven och drack kaffe å tjöta me kollegorna som är riktigt trevliga och välkomnat mig med öppen famn :)  

Sprang ner på gymmet direkt då jag kom hem också, så de blev lite löpning och några magövningar. Men torsdag, fredag och lördag blir de ingen träning, Dubbeljobb torsdag och fredag sen Ikea på lördag. Cash is king! 

Men nu ska jag välförtjänt lägga mig ner en stund och se en film eller slö kika på tv lr nåt sånt.. Laters!

Hard work

Nu har jag överlevt min första överjävliga dubbeljobbar dag + dagen efter en sådan och ja måste medge att de va tuffare än jag trodde. Men jag gick hela tiden och tänkte på hur pass bra jag tjänar på de hela och att det kommer vara värt det i längden. Blir ju inte all evighet som jag kommer fortsätta med dubbeljobbandet heller. Men jag gillar iaf mitt nya jobb, det är riktigt sooft! Okey att det är sjuuuuuukt fysiskt krävande, känns som att du kört igenom 5 bodypump pass när du är färdig på jobb, men det är väl samtidigt positivt :P Träning du får betalt för! Det var tufft att gå till gymmet idag vill ja lova, men jag kom mig dit!!

Life goes on..

Livet går vidare i en extremt hög fart just nu, känns som att de va förra veckan jag var hemma i Umeå senast. Men de är hela 3 månader sen sist nu! Och det har hänt mycket på de 3 månaderna, kanske därför det känts som att tiden har gått i high speed! Men nu har jag iallafall börjat på mitt nya jobb och trivs riktigt bra med det. Trevliga arbetskamrater och helt okey arbetsuppgifter. Putsa lite fönster, gå över lacken och damsuga lite på helt nya bilar. Per bil är de inte så slitsamt men när man väl får upp hastigheten lite och allt börjar bli lite rutin så kan de kanske bli lite slitsamt. Men det är de värt det, caaaash is king liksom! :P 

Sen så hade jag 3 helt underbara dagar i göteborg hos min snygging! Vill bara tillbaka dit och mysa ännu mer. Man vänjer sig snabbt vid nåt så underbart!

RSS 2.0