Äntligen

Fått lite ordning i lägenheten, fått diskat och städat bort allt skrot som var. I veckan måste jag nog införskaffa mig en damsugare..haha! Känns bara drygt att släpa hem skiten.. 

Va ner i Oslo centrum igår och kikade på förödelsen, helt fruktansvärt att se! Det är så enormt mkt som är skadat och förstört.. 92 döda för att nåt jäkla psycho inte tycker att folk lyssnat på honom och hans politiska åsikter! Helt stört asså.... han borde skickas till Guantanamo bay lr nåt sånt för å få de straff han förtjänar.. döden är för smärtfri..

Knapert..

Skön dag idag, vaknade jävligt trött, fortsatte va jävligt trött under hela arbetsdagen, men när den var slut drog jag på expert och införskaffade mig en router så ja kunde få trådlöst internett! Efter många om och men så fick jag igång skiten iaf! Sen blev jag så glad över de så jag skruttade ut på en 40 minuters promenad i de fantastiska vädret. Så jävla skönt! :) Nu blir de nog sista avsnittet av Game of Thrones sen kanske läsa lite.. får se..
Humöret är då rätt bra nu iaf, ser fram emot helgen med ledig lördag och kanske utgång! :) Skönt att ha en hel massa roliga saker framför sig.. och vem vet, när man som minst anar de kanske man springer på mr perfect.. Gledjer meg! :)

RSS 2.0